INTERVIEW

“Ik viel als een blok voor de Ignis!”

- Hiroshi Wakamatsu, acteur voor Suzuki

Heb je hem herkend? Hiroshi Wakamatsu, de Japanse acteur uit onze laatste reclamespots. Ook hij viel voor de charmes van Suzuki. Niet lang nadat hij in onze reclamespots meespeelde, kocht hij een Ignis. Hieronder lees je waarom.

In 1997 belandde Hiroshi Wakamatsu in België. Als danser en choreograaf deed hij mee aan een auditie in Tokio voor een Belgisch gezelschap. Sindsdien werkt hij voor verschillende dansscholen. Hij ontmoette er zijn vrouw Valérie Duchamps, die ook in de muziek actief is. Zij moedigde hem aan om auditie te doen voor de Suzuki spots.

“5 jaar waarborg, 5 jaar bijstand.
Dat vind je nergens anders.”

“Toen ik de reclamespots draaide, was ik net op zoek naar een nieuwe wagen. Voor mijn werk doe ik enorm veel kilometers, vaak 1000 per week. Ik zat al aan mijn vijfde auto in 6 jaar tijd en ik reed met een tweedehandswagen van 13 jaar oud. Ik was dus aan het rondkijken naar verschillende modellen, niet alleen Suzuki. Maar de conclusie was simpel: geen enkel ander merk bood me 5 jaar garantie en bijstand voor die prijs!”

Swift of Ignis ?

“In het begin wou ik voor het sportieve imago van de Swift gaan. Maar tijdens een testrit vond ik de Ignis handiger en beter passen bij mijn manier van leven: het is een heel compact model, met veel ruimte binnenin. En niet te vergeten: parkeren doe je in een handomdraai.” Ook Valérie is blij met de keuze. “Eerlijk gezegd boeien auto’s me niet zo, ik heb zelfs mijn rijbewijs niet. Maar toen Hiroshi een nieuwe wagen wou kopen, heb ik maar één voorwaarde gesteld. Het moest een compact model zijn, waarmee we makkelijk op vakantie kunnen – ik wil graag gaan rondtrekken in Schotland, dat staat al op de planning voor volgend jaar!”

“Ik viel meteen voor het uiterlijk van de Ignis. Met zijn vierkant design vind ik het echt het mooiste model uit het Suzuki gamma! Ik droom van kampeerbusjes en roadtrips. De Ignis straalt diezelfde vibe uit.” Hiroshi was daarnaast ook meteen weg van het interieur en de uitrusting. “Je zit een beetje hoger als bestuurder, dat geeft een veilig gevoel. Hoewel ons budget beperkt was, heb ik denk ik nog nooit met een auto gereden met zo’n moderne uitrusting. Het geeft je echt een luxueus gevoel.”

“Suzuki komt altijd met iets nieuws op de proppen en blijft verrassen.”

De Suzuki filosofie

“Natuurlijk kende ik als Japanner het merk Suzuki al voor ik naar België kwam. In Japan heeft het merk een apart imago: Suzuki is niet zo groot als de andere Japanse automerken, maar het komt altijd weer met iets nieuws op de proppen en blijft verrassen. Dat blijkt ook weer uit mijn aankoop, en daarom ben ik fan!”

Vraag een offerte aan !

5 jaar garantie en bijstand, compact model, luxueus interieur…
Klinkt goed, zeg je?

Share