SWIFT SPORT DAY

Exclusieve testrit met de nieuwe Swift Sport

Op 26 mei kregen een paar tientallen klanten de kans om de Swift Sport als eerste uit te testen in de streek van Waterloo. Met het mooie weer voelden we ons bijna op vakantie in het zuiden en genoten we volop van de prachtige landschappen onderweg. De nieuwe sportwagen van Suzuki maakte duidelijk indruk op de deelnemers.

De nieuwe Swift Sport in een paar woorden?

Compact, nog lichter, nog straffer, Apple Carplay, achteruitrijcamera, zes versnellingen…

Alexandre (22) en Daniel (23)

“De perfecte mix van dynamiek en veelzijdigheid”

Alexandre (links op de foto): Als je vergelijkt met de vorige generaties, die hier ook staan, merk je toch een groot verschil. De nieuwe Swift Sport is veel meer allround. Je kan er net zo goed mee gaan werken tijdens de week als eropuit trekken in het weekend. Het is de perfecte mix van dynamiek en veelzijdigheid, zonder compromis. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn Suzuki, het is echt een betrouwbare wagen.

Daniel (rechts op de foto): Dit is geen auto van dertien in een dozijn, maar een wagen voor echte liefhebbers die een groter publiek verdient. Er zijn ook veel interessante opties bijgekomen. Het is de perfecte wagen voor jongeren zoals wij die al wat ervaring hebben achter het stuur. Bij meer dan 2500 toeren per minuut zit je comfortabel in je stoel. Ik vind het een geweldige wagen.

Pascal en Stéphanie

“Heel aangename turbomotor en geslaagd interieur”

Pascal: We rijden al 4 jaar met een Suzuki Splash en hebben ook een bedrijfswagen. Die bedrijfswagen is totaal niet sportief, dus we zouden graag een wagen met wat meer power kopen voor in het weekend. De testrit van de Swift Sport heeft ons helemaal overtuigd. De turbomotor is zeer aangenaam, je beschikt op elk moment over de nodige koppel. Prestaties, design, wegligging, alles was perfect.


Stéphanie: Ook de afwerking binnenin is geslaagd. Ik vind het nieuwe dashboard heel mooi. Het interieur van de Swift is er echt op vooruitgegaan.

Wouter (27)

“De Swift Sport gaat een stap verder”

Een jaar geleden heb ik een tweedehands Suzuki gekocht en ik ben er heel tevreden over. De nieuwe Swift Sport heeft dezelfde uitstraling als een Swift, maar met de nieuwe motor gaat hij nog een stap verder. Ik vind hem nog handiger en meer mee met zijn tijd. Ook de uitrusting is zeer knap. Ik zal maar beginnen te sparen, want ik ben fan (lacht).

Christophe (39)

“Aangenaam verrast door rijplezier”

Ook enkele van onze ambassadeurs maakten een testrit met de Swift Sport. Het verdict is unaniem positief. Acteur Christophe Haddad: “Wat een power! Ik ben aangenaam verrast door zoveel rijplezier. De wegligging is erg goed. Ik vind ook de stoel heel comfortabel.”

Vraag een offerte

Ook benieuwd naar de Swift Sport 5 deurs?

Wij bezorgen je graag een offerte op maat.

Meer weten?

Suzuki Boosterjet

Wat is het en wat zijn de voordelen?

Formule 1

Wat je als chauffeur kunt leren van een Formule 1-piloot.

Share