New Jimny


Terug naar de bron
met de New Jimny

De klant

Luk Mullens
leraar en buitenmens

Luk rijdt al 12 jaar met een Jimny, en hij kan niet meer zonder. Meer nog, toen de nieuwe Jimny gelanceerd werd, was Luk een van de eersten om er eentje te bestellen. “Het model past gewoon bij mij, zo simpel is het. Ik gebruik hem zowel voor het werk als om te gaan sporten. Snel even de zetels inklappen, en meteen passen er heel wat volleybalzakken in.”

Twee keer per jaar gaat Luk ook naar Zwitserland. “In de bergen toont mijn Jimny pas écht wat hij waard is. En hij heeft me nog nooit ontgoocheld!” Is de nieuwe Jimny dan zo anders? “Hij is nog mooier en nog praktischer. Bovendien beschikt het model over meer functionaliteiten: een boordcomputer, een gps, enzovoort. Een mooie surplus!”

De verdeler

Ferdy Schrooten
Suzuki-verdeler in Meeuwen-Gruitrode

“Ik ben al 40 jaar Suzuki-verdeler en compacte 4x4’s hebben het in deze regio altijd goed gedaan. Het ziet ernaar uit dat dat voor de nieuwe Jimny niet anders zal zijn. Heel wat klanten hebben hun oude Jimny-model al ingeruild. En ik krijg er heel wat vragen over, zowel van jongere als van oudere klanten. De nieuwe Jimny is dan ook een zeer geslaagd model, met enerzijds een stoere 4x4-look, en anderzijds die speelse touch. Zowel vrouwen als mannen vallen ervoor (lacht).”

“Kortom, de nieuwe Jimny biedt voor elk wat wils. Het is een goed uitgeruste personenwagen met veel capaciteiten van een kleinere terreinwagen. De rijcapaciteit bijvoorbeeld is fel verbeterd, net als het comfort. Leuk ook dat de wagen zich perfect leent om verder te personaliseren, met bumpers bijvoorbeeld die bij je eigen stijl passen. Ik kan het weten, want ik ben al jaren lid van een 4x4-club, waar we ons uitleven met alle mogelijke modellen – zélfs de Suzuki LJ 80 uit de jaren 80!”

Onze ambassadeurs hebben hem ook getest !

Yannick Merckx
reisblogger

“De nieuwe Jimny heeft niet alleen een toffe en stoere look, hij is ook heel praktisch. Je bagage kan je bijvoorbeeld ook op het dak kwijt. En je zou het misschien niet direct zeggen, maar er zit heel wat kracht in dat beestje. Ik kreeg het gevoel dat ik er zelfs de steilste hellingen mee kon overwinnen.”

Pauline Grossen
Blogster, actrice en model

“Een wagen met pit! Hij past dus bij mijn persoonlijkheid. De nieuwe Jimny kan werkelijke elke ondergrond aan, met gemak zelfs. Handig als je een natuurmens bent, en als je je plots een weg moet banen door de plassen en de modder. Kortom, heel comfortabel, in alle omstandigheden.”

Share